مقالات

آموزش نظافت لوازم برقی خانگی در خانه تکانی

بلاگگگ

آموزش نظافت لوازم برقی خانگی در خانه تکانی

آرزوی هرخانمی تمیزی و باسلیقه بودن است که خانم‌ها همیشه برای تمیز کردن روش‌های متفاوتی را امتحان می‌کنند و همیشه راه‌های جدید و متفاوتی را هم پیدا می‌کنند که کم زحمت و پرسود باشد. خرید وسایل برقی بسیار لذت بخش است اما بعد از مدتی گرد و خاک و لکه‌های مختلف روی بدنه و یا داخل دستگاه الکترونیکی ایجاد می‌شودکه این وسایل نیاز به تمیزکاری دارند. برای تمیز کردن وسایل برقی باید روشی را انتخاب کنید که به کار آیی و عملکرد دستگاه شما آسیب نرساند و آثار بدی برای سلامتی شما نداشته باشد. در این بخش از روش تمیز کردن چند نمونه از وسایل برقی را برایتان آورده‌ایم.

اهمیت تمیز کردن وسایل الکترونیکی و نظافت لوازم برقی خانگی در خانه تکانی

تمیزکاری و جرم گیری لوازم برقی مثلاً تمیز کردن دستگاه تلفن یا پرینتر، تمیز کردن داخل ماشین ظرف شویی یا لباسشویی، تمیز کردن هواکش آشپزخانه، تمیز کردن یخچال، جارو برقی، دستگاه قهوه جوش، مایکروفر، آب میوه گیری و…علاوه بر اینکه سبب می‌شود وسایلی تمیز و بدون لکه داشته باشید، برای عملکرد دستگاه الکترونیکی نیز مفید است زیرا گرد و غبار و جرم سبب خراب شدن دستگاه به مرور زمان می‌شود.

مثلاً تمیز نکردن داخل ظرفشویی و لباسشویی پس از اتمام کار سبب می‌شود که در فضای مرطوب و نمناک انواع قارچ‌ها و باکتری‌ها رشد و تکثیر پیدا کنند.

تمیز کردن یخچال و نظافت لوازم برقی خانگی در خانه تکانی

تمیز کردن یخچال و از بین بردن بوی بد آن

تمیز کردن یخچال سبب می‌شود که دستگاه عمر بیشتری داشته باشد. برای تمیز کردن دیواره‌های داخلی یخچال یک تا دو قاشق جوش شیرین را در یک چهارم لیتر آب گرم بریزید و یخچال را با آن پاک کنید و سپس خشک کنید تا بوی بد یخچال نیز از بین برود.

 

برای پاک کردن پشت یخچال، دستگاه را کمی جلو بکشید و با جاروبرقی گرد و غبار پشت یخچال را تمیز کنید. با آب گرم و مایع قفسه‌ها و کشوهای یخچال را بیرون از آن بشویید و خشک کنید سپس دوباره در یخچال قرار دهید.

روش تمیزکردن تلویزیون

برای تمیز کردن جای دست کودکان و گرد و غبار تلویزیون، یا تمیز کردن اول تلویزیون را خاموش کنید و غبار آن را با یک دستمال خشک بگیرید سپس برای تمیز کردن لکه‌های چرب و اثر انگشت یک پنبه را به محلول آب و سرکه آغشته کرده و صفحه تلویزیون را تمیز کنید.

هیچ وقت محلول‌های پاک کننده مستقیماً رو LCD، اسپری نشود. از الکل، آستان، آمونیاک و … نیز استفاده نکنید و دقت کنید برای تمیز کردن از دستمال حوله‌ای و پرزدار استفاده نکنید. برای پاک کردن صفحات LCD از لکه‌ها و اثرانگشت، از یک پارچه کتانی نرم و بدون پرز و ضد الکتریسیته ساکن استفاده کنید.

با پارافین مایع دیواره‌های غیرشیشه ای تلویزیون را براق کنید و با دستمال خشک، چربی اضافی را بگیرید. برای تمیز کردن ریموت کنترل تلویزیون یک دستمال پاک کننده را دور انگشت خود بپیچید و خطوط و گوشه‌های دکمه‌های کنترل را تمیز کنید و اجازه دهید در دمای اتاق و با هوای موجود خشک شود.

 تمیز کردن مایکرویو

دستگاه ماکروویو نیزبه مرور زمان گرد و خاک به خود می‌گیرند و یا با چربی غذا پوشیده می‌شوند. برای تمیز کردن مایکروویو نیمی از یک لیموترش بزرگ را در کاسه‌ای آب قرار دهید و بگذارید پنج تا ده دقیقه در مایکروویو بجوشد تا بخار لیمو باعث تبخیر لکه‌های چرب شود و بوی بد از بین برود. سپس دیواره‌های داخل دستگاه را با یک دستمال کتانی خشک تمیز کنید.

یا می‌توانید یک دستمال را به آب لیموترش تازه یا الکل آغشته کرده و مایکروویو و چربی‌های آن را بزدایید. برای تمیز کردن دستگاه از اسکاچ یا سیم ظرفشویی و یا دستمال کتان استفاده نکنید.

نکات مهم:

برای جرم گیری لوازم برقی از اسفنج نرم و پارچهٔ میکرو فایبر استفاده کنید و هرگز از پدهای تمیزکاری استیل استفاده نکنید، زیرا سبب خط افتادن روی دستگاه می‌شود. از پدهای شستشوی پلاستیکی برای لکه‌های سخت استفاده کنید.

 

برای تمیز کردن وسایل سیلوراز مایع شوینده یا محلول‌های جرم گیری لوازم برقی کمک بگیرید و سپس با یک دستمال تمیز و مرطوب بدون هیچ ماده پاک کننده‌ای روی سطح وسیله را مجدد پاک کنید.

جهت اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *